Η New Cult στη βραδιά του WishList’17

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, το OZON Magazine διοργάνωσε το WishList’17, ένα event υβρίδιο φωτογραφικής έκθεσης και party, όπου συμμετέχουν και παρουσιάζονται τα πιο hot brands για της χρονιάς!

Η New Cult συμμετείχε με την HAMAKI-HO, το νεότερο brand ανδρικής ένδυσης που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της συμμετοχής της New Cult στο WishList’17, λίγες ημέρες πριν το event έγινε φωτογράφιση ρούχων της HAMAKI-HO στο νέο premium showroom της New Cult.

Την βραδιά του WishList’17, η HAMAKI-HO είχε τη δική της παρουσία με τη φωτογραφία που συμμετείχε στην έκθεση αλλά και με video που η ομάδα του OZON Magazine δημιούργησε για την προβολή της HAMAKI-HO στο event αλλά και στα social media.

Συμπληρωματικά, στον χώρο υπήρχε και stand με δείγματα από τη συλλογή AW’17 της HAMAKI-HO, διαθέσιμα για τους καλεσμένους της εκδήλωσης προκειμένου να ανακαλύψουν την ποιότητα και το στυλ των ρούχων του brand. Τόσο η φωτογραφία και το video, όσο και τα δείγματα τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού και απέκτησαν fans του brand!

wishlist17_photo_collage

Δείτε επίσης