Πολιτική Αποστολών και Παραδόσεων

Για αποστολές Εντός Ελλάδας

Παραδίδονται παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω Speedex  εντός 2 εργάσιμων ημερών για την περιοχή της Αττικής, εντός 3 εργάσιμων ημερών για πρωτεύουσες νομών και εντός 5 εργάσιμων ημερών σε κάθε άλλη περίπτωση.

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται στα τρία (3) ευρώ κι ενενήντα (90) λεπτά και επιβαρύνουν τον πελάτη. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 69€ και πάνω.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα, Μεταξά 11, Γλυφάδα, Αττική, αποφεύγοντας έτσι τα έξοδα μεταφορικών.

Έξοδα αντικαταβολής δεν χρεώνονται στον πελάτη.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με Speedex, και παραδίδονται στον αγοραστή σε 2-3 εργάσιμες ημέρες

Τα έξοδα αποστολής είναι € 16 και ενενήντα λεπτά (16,90 €).

Το κόστος μπορεί να αλλάξει λόγω του μεγάλου βάρους ή όγκου της παραγγελίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται από newcult.gr για τα ακριβή έξοδα αποστολής, πριν από την αποστολή της παραγγελίας, προκειμένου να τακτοποιήσει τη διαφορά.

Δεν ισχύει αντικαταβολή, ως τρόπος πληρωμής, για την Κύπρο.

 

Για αποστολές στην Ευρώπη

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης επίσης στις χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Για τις χώρες αυτές η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενο courier ή ΕΛΤΑ.

Για τις χώρες αυτές τα έξοδα αποστολής είναι € 16 και ενενήντα λεπτά (16,90 €). Το κόστος μπορεί να αλλάξει λόγω του μεγάλου βάρους ή όγκου της παραγγελίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται από newcult.gr για τα ακριβή έξοδα αποστολής, πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

Για τις χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από τα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν δαπάνες για φόρους, δασμούς κ.λ.π. από τις αρμόδιες αρχές. Η Newcult.gr δεν μπορεί να ελέγξει αυτές τις χρεώσεις, ούτε να ενημερώσει τους πελάτες. Αυτά τα πιθανά έξοδα βαρύνουν τους πελάτες.

Δεν ισχύει αντικαταβολή, ως τρόπος πληρωμής, για τις χώρες αυτές.

Tο newcult.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν μπορεί να επηρεάσει.  Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο το newcult.gr προβλέπει ότι θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση οφείλει να έρθει σε επαφή με τον αγοραστή και να το ενημερώσει σχετικά.

Κατά διαστήματα πραγματοποιούνται προσφορές αναφορικά με τα έξοδα αποστολών, οι οποίες  ισχύουν για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και δεν υποχρεούμαστε σε ανακοίνωση αυτών στην παρούσα σελίδα