Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@newcult.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 8940362.
Αναφορικά με τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Μεταξά 9, ΤΚ. 166 75, Γλυφάδα αποκλειστικά με την courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας, με χρέωση δική μας.
Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα για την πρώτη αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χρεώνεται μόνο η επαναποστολή των προϊόντων (3,90€).
Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων (αντί αντικατάσταση του προϊόντος), τα χρήματα επιστρέφονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μετά την παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος.  Επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Αναφορικά με τις επιστροφές παραγγελιών εκτός Ελλάδας ισχύει η χρέωση των μεταφορικών.
Δεν επιτρέπεται η επιστροφή μαγιώ και εσωρούχων για λόγους υγιεινής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):

  • 1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@newcult.gr ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της
  • 2. Τηλεφωνικώς στον αριθμό 210 8940362.