Skateboard για αρχάριους: Όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις

Skateboard για αρχάριους: τί χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την δική σου πορεία; Το άθλημα αυτό κρύβει μέσα του μία ολόκληρη κουλτούρα, έναν τρόπο ζωής που έχει επίκεντρο την ελευθερία πέρα από οποιαδήποτε αντισυμβατικά στερεότυπα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να μπεις στον κόσμο του, τότε είναι σημαντικό να είσαι εξοπλισμένος με διάθεση, αλλά και όλα τα μέσα που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις μοναδικές χαρές που έχει να σου προσφέρει.

Skateboard για αρχάριους: Τί πρέπει να διαθέτεις για να το ξεκινήσεις;

1. Πάθος πέρα από τα όρια

Το skateboard σου προσφέρει μία περίπτωση δημιουργικής άθλησης, χαρίζοντάς σου τη χαρά ενός αντισυμβατικού τρόπου ζωής που αντιστέκεται στα στερεότυπα. Ενέχει μέσα του μία αυθεντική φιλοσοφία, εκτός κατεστημένου, την οποία και είναι απαραίτητο να συμμερίζεσαι, να υιοθετείς κι εσύ στον τρόπο ζωής σου. Ακόμα λοιπόν και αν είσαι rookie ή απλώς σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις μαθήματα skateboard για αρχάριους, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά για να εντάξεις όλο σου τον εαυτό στην προσπάθεια να «μάθεις».

2. Το κατάλληλο skate για… αρχάριους!

Πριν ξεκινήσεις skateboard, πρέπει πρώτα να επιλέξεις την κατάλληλη σανίδα η οποία θα γίνει ο σύμμαχός σου στην προσπάθειά σου να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στιλ, αλλά και να εξελιχθείς. Προτίμησε επώνυμα και αξιόπιστα skates από κατασκευαστές που είναι προσηλωμένοι στην ποιότητα. Στη New Cult θα βρεις την κορυφαία συλλογή σε σανίδες skateboards για αρχάριους, όπως για παράδειγμα η PLAN B Complete Skate FLIP COMPLETE TEAM QUATRO.

3. Εξοπλισμό για την προστασία σου

Στο skateboard, ισχύει ό,τι και στη ζωή: όσες φορές πέσεις, άλλες τόσες πρέπει να σηκωθείς ξανά. Γι’ αυτό, πριν ξεκινήσεις, φρόντισε να είσαι εξοπλισμένος με κράνος, καθώς και το απαραίτητο σετ από επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και επικαρπίδες που θα εξασφαλίσουν την προστασία κάθε μέρους του σώματός σου. Τα προστατευτικά αυτά πρέπει να διαθέτουν ανθεκτικό περίβλημα για απόλυτη ασφάλεια και αφρώδη επένδυση για μοναδική άνεση.

4. Χώρο για practice

 

Αφού λοιπόν έχεις παρακολουθήσει πολλά youtube videos και είσαι έτοιμος τόσο σε επίπεδο ψυχολογίας όσο και εξοπλισμού, είναι καιρός να ξεκινήσεις να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου. Γι’ αυτό, θα χρειαστείς τον κατάλληλο ασφαλή χώρο για … γενικές δοκιμές. Βγες λοιπόν στον κήπο, την αυλή ή την κοντινότερη πλατεία και ξεκίνα να δοκιμάζεις τη σταθερότητά σου. Σιγά-σιγά, θα αρχίσεις να ρολάρεις, να αποκτάς όλο και περισσότερη άνεση και να πηγαίνεις κάθε μέρα και πιο γρήγορα. Εντάξει, για αρχή καλύτερα να αποφύγεις τα cool tricks που έχεις δει, ειδικά να δεν έχεις αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

+1. Τον κατάλληλο μέντορα!

Μερικοί skaters είναι αυτοδίδακτοι. Άλλοι πάλι, χρειάζονται το δάσκαλό τους που θα τους καθοδηγήσει στην επιτυχία. Πλέον στην Αθήνα υπάρχουν – ευτυχώς – αρκετοί δάσκαλοι, αλλά και αθλητικοί σύλλογοι που θα σε βοηθήσουν να μπεις δυναμικά στο άθλημα και να μάθεις τα μυστικά του γρήγορα και αποτελεσματικά. Ετοιμάσου λοιπόν για εντατικά μαθήματα skateboard για αρχάριους, με ασφάλεια και όλη την αθλητική καθοδήγηση που χρειάζεσαι.

Το skateboard για αρχάριους ξεκινά στη New Cult

Η φιλοσοφία του Skateboard, όπως και της New Cult βασίζεται στην ελευθερία. Εκφράσου ελεύθερα πάνω στο skate σου, κάνοντας τα πρώτα σου ρολαρίσματα πάνω στην επώνυμη σανίδα σου και πάντα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την ασφάλειά σου. Κάνε τώρα την online επίσκεψή σου στο section “extreme” του newcult.gr και επίλεξε τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για την προπόνησή σου. Κάνε όλες σου τις αγορές με:

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η New Cult στέκεται δίπλα σε κάθε σου ρολάρισμα, προσφέροντάς σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι σχετικά με τον διαθέσιμο skate εξοπλσσμό της. Απλά κάλεσε στο +30 2108940362.

 

Σου άρεσε το άρθρο μας «Skateboard για αρχάριους: Όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις»;                                                                                                             

Διάβασε περισσότερα κείμενα του… στιλ σου στο New Cult blog, δηλαδή εδώ.

Δείτε επίσης